La SAMU 24 hores arriba a Morella

592
Obres del Centre de Salut de Morella
Obres del Centre de Salut de Morella
PUBLICITAT

Des de hui està operatiu el servei del SAMU 24 hores a Morella. Un “reivindicació històrica” del municipi segons ha assenyalat l’alcalde Rhamsés Ripollés.

Ripollés ha afirmat que la implantació del SAMU a Morella ofereix “major seguretat davant qualsevol urgència” alhora que ajuda en la lluita contra la despoblació i en l’aposta per la defensa dels drets i serveis de tots els veïns de les comarques de l’interior. És així una “molt bona notícia” i una forma de revertir la situació patida després de ser retirada la SAMU temps arrere.

El nou servei d’assistència medicalitzada SAMU prestarà també servei en altres localitats de la comarca dels Ports. Cal recordar que l’hospital més pròxim a Morella i altres pobles de la comarca és l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

-Avança la reforma del centre de salut
Així mateix, la reforma del centre de salut de Morella avança a molt bé ritme i permetrà tindre un edifici més accessible i amb major nombre de consultes. El centre, que s’emplaça en l’antiga església de Sant Miquel, comptarà també amb servei de radiologia.

Les obres van començar el passat 17 de desembre i estaran finalitzades abans d’estiu.