La rogativa tornarà a connectar aquest dissabte Vistabella amb Sant Joan de Penyagolosa

68
PUBLICITAT

La tradició marca aquest camí a peu per a honrar al sant i demanar-li salut, pau i pluja

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat ha revelat la programació del pròxim dissabte amb motiu de la rogativa fins a Sant Joan de Penyagolosa. El municipi recuperarà aquesta tradició que cada any suposa una jornada de germanor per al veïnat i el desig de demanar al sant salut, pau i pluja.

Així, a les 9.00 hores està prevista la concentració a l’església de Vistabella i l’eixida de la provessó, que mitja hora més tard pararà en el cementeri per a continuar fins a la Font de l’Espino, on està previst l’esmorzar. Una vegada que els participants hagen recuperat forces, la rogativa continuarà amb la recepció al peiró de Sant Joan.

La missa en l’ermitorio està programada per a les 13 hores, un moment de recolliment per a les desenes de persones que participen en aquest acte imprescindible en la programació anual de Vistabella. La jornada continuarà amb famílies i amics compartint xarrada i menjar a l’aire lliure fins a les 16.30 hores, quan està previst el retorn de la rogativa.

La Font de l’Alforí serà l’epicentre de reunió a les 18.30 hores, hora del berenar, per a iniciar l’últim tram de retorn a peu fins a Vistabella, on està prevista l’arribada de la rogativa al caure la nit