La revista Opinió d‘Un equip per Morella arriba a les cases morellanes

338
PUBLICITAT

Aquesta tradicional publicació del PSPV-PSOE de Morella mostra la força de l’equip que integra la candidatura que encapçala Rhamsés Ripollés, amb la presentació de tots els candidats i candidates, i precedeix al repartiment del programa electoral

‘Opinió’ també compta amb una entrevista del president Ximo Puig, on fa repàs a les actuacions de la darrera legislatura i les prioritats per la nova etapa al capdavant del govern valencià

Trobem articles sobre el Colomer-Zurita, la N232, la Fàbrica Giner, l’aposta pel benestar social i la prioritat de la vivenda

Ressaltant la força de l’equip que acompanya a Rhamsés Ripollés, en la candidatura del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Morella, ha estat publicada una nova edició de la revista ‘Opinió’ que estos dies arriba a les cases morellanes i que precedeix al repartiment del programa electoral de la pròxima setmana.

En ella es presenten les 15 persones que formen, junt a Rhamsés, l’Equip per Morella. Persones de diverses professions, edats, amb experiència en la gestió municipal, així com noves incorporacions. Persones militants del partit i altres que integren l’equip com a independents. Cadascú d’ells i elles expliquen les seves motivacions per treballar per Morella formant part d’este projecte.

A més, el candidat socialista, Rhamsés Ripollés, en la seua presentació indica que ‘’en primer terme, vull donar les gràcies a tots els morellans i morellanes pel seu suport, en estos anys, per eixir junts de la pandèmia i afrontar les conseqüències de la guerra, amb suport a la gent i les empreses. A la vegada destacar, que gràcies a un gran treball, hem aconseguit fites històriques  com la nova N232’’. Sobre l’equip per a esta propera legislatura ha destacat que ‘’ara, amb un equip fort i, sobre tot, coherent i que, cadascuna de les persones que l’integra, dona confiança, volem continuar avançant en el progrés i benestar del nostre poble. Tenim grans projectes i els anem a fer realitat ’’.

 La publicació reflecteix la importància de l’aliança real i efectiva entre les administracions. Com els governs socialistes en la Generalitat, Ajuntament, Govern d’Espanya i Diputació són positius per a Morella. En ella trobem diversos articles que ens parlen d’importants projectes aconseguits i prioritats per als propers anys com són: el Colomer-Zurita, la n232, el benestar social, la Fàbrica Giner o la vivenda.

Un dels espais més destacats d’Opinió és la conversa amb el president de la Generalitat, Ximo Puig. En la mateixa destaca el gran treball realitzat en esta legislatura, amb responsabilitat i estabilitat. ‘’Continuarem fent del diàleg social i de l’acord la nostra forma d’entendre la política’’. El candidat a la reelecció a la presidència de la Generalitat preveu ‘’uns anys molt positius per a Morella en els que continuarem enfortint la col·laboració i suport des de la Generalitat per fer front al despoblament i assolir els importants projectes marcats’’.

Els exemplars de la revista ‘Opinió’ han començat a ser repartits pels domicilis morellans en aquesta primera setmana de campanya electoral i precedeix a la presentació del programa que veurà la llum i serà repartit la pròxima setmana.