La residència de majors de Vilafranca completa les seues places

374
La residència de majors de Vilafranca completa les seues places.
La residència de majors de Vilafranca completa les seues places.

-40 persones treballen en el centre

La residència de majors de Vilafranca ha completat les seues 64 places. En aquests moments hi ha 44 d’elles concertades. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha valorat que, d’aquesta manera, el centre ha arribat al seu ple funcionament dos anys després de la seua posada en marxa. Així mateix la residència ha suposat la creació de 40 llocs de treball directes.

Tena ha destacat que, a més, ja està en funcionament el centre de dia. La residència també ha sigut el primer pas per a crear el servei de transport adaptat per a veïns i veïnes de la localitat, així com per als usuaris del centre.

Una altra de les vies de col·laboració és el programa Menjar a Casa. En la residència s’elabora el menjar que arriba a la casa de persones majors que, així, disposen d’un menjar calent i de qualitat al dia.

L’alcalde ha destacat que la residència de majors ha suposat una revolució en l’atenció social als veïns i veïnes del municipi. En el Centre de Dia també està previst que s’amplien les places concertades. Óscar Tena ha incidit que amb el Govern del Botànic cada any s’incrementen les places concertades. En aquests moments en l’IES de Vilafranca s’ofereix un mòdul d’atenció a la dependència. D’aquesta manera la residència és una eixida professional per als alumnes que ara s’estan formant.