La residència de la gent gran de Vilafranca cuinarà el menjar a casa que distribueix Creu Roja

412
PUBLICITAT

-Diadia-

La residència dela Tercera Edat de Vilafranca es farà càrrec dels menús del programa municipal “Menjar a Casa”. Vilafranca té el seu propi sistema de repartiment de menjar a domicili.

L’Ajuntament, a través dels serveis socials i Creu Roja s’encarreguen de gestionar-lo. Fins a la data el menjar s’elaborava en un restaurant de la Vila que havia manifestat la seva intenció de no seguir oferint el servei.

Per aquest motiu, quan va obrir la residència, el consistori va pensar en el centre “ja que ofereix menús adaptats a persones grans i per tant la qualitat estarà garantida”.

Vilafranca va implantar el seu propi sistema de “Menjar a Casa” fa més de deu anys quan la Generlaitat oferia el servei amb menjar que arribava fins Ports des de cuines de Sagunt. Creu Roja s’encarrega del repartiment domiciliari a les persones que ho requereixen. A més, tal com va apuntar l’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, el contacte que tenen els voluntaris de Creu Roja amb la gent gran els ofereix atenció permanent, companyia i així mateix els permet conèixer de primera mà les seves necessitats.