La reforma del col·legi de Portell s’amplia i obliga als alumnes a iniciar el curs a un espai municipal

429
Col·legi de Portell
Col·legi de Portell
Col·legi de Portell

La Conselleria d’Educació ha ampliat les obres de reforma de l’aulari de Portell, integrat dins de Col · legi Rural Agrupat Celumbres. La reforma inicial, pressupostada en 60.000 euros ha passat a pressupostar en 75.000 a causa del canvi de la teulada i l’estructura del mateix. Amb motiu de l’actuació dels nens de Portell assisteixen a classe a un espai cedit per l’Ajuntament del municipi fins que finalitzin les obres. A l’edifici s’estan duent a terme diverses millores en la climatització, eficiència energètica, instal · lació elèctrica i estructura. La plaça de Portell s’ha habilitat com a pati de jocs mitjançant una tanca per separar l’esbarjo dels alumnes dels vehicles.