La ràpida actuació dels funcionaris salva a dos presos a Albocàsser

663
La ràpida actuació dels funcionaris salva a dos presos a Albocàsser
PUBLICITAT

El sindicat de presons Acaip ha afirmat que dos funcionaris de la presó d’Albocàsser van salvar la vida a dos presos divendres passat. El primer dels fets es va produir quan, segons Acaip, els funcionaris de l’ala d’Aïllament van auxiliar a un reu amb una suposada sobredosi.

Durant les rondes i en notar una actitud estranya en el pres, els funcionaris van entrar a la cel·la per a auxiliar a l’home qui sembla havia consumit heroïna. En observar que l’home presentava llavis i rostre de color morat van començar amb la reanimació i desbloqueig de les vies respiratòries. Des del sindicat assenyalen que sinó haguera sigut per la ràpida actuació dels funcionaris el pres hauria mort. En aquests moments roman ingressat en l’Hospital General.

L’altre succés es va produir la nit del divendres quan un pres va pendre foc a la seua cel·la. Els funcionaris van entrar en la cel·la i van salvar a l’home de les flames i el fum. La ràpida actuació dels funcionaris de servei van evitar també que l’incendi anara a més i es propagara per altres cel·les.