La Raíz actuarà al 54 Sexenni de Morella  

702
La Raíz actuarà al 54 Sexenni de Morella
La Raíz actuarà al 54 Sexenni de Morella
PUBLICITAT

Morella continua preparant la programació del 54 Sexenni que se celebrarà del 18 al 27 d’agost. Així, La Raíz actuarà el dia de l’ajuntament, diumenge 19 d’agost, dins dels 10 dies d’aquesta festa extraordinària en la qual la ciutat s’ompli de cultura, tradició i festa.

La Raíz és un grup de Gandia que es va formar el 2006 i recorre escenaris a nivell nacional i internacional amb música rock, ska i hip-hop. D’aquesta manera, l’energia d’aquesta banda farà vibrar a morellans, morellanes i visitants durant el 54 Sexenni amb molts més grups i actuacions. Així, el consistori ha previst obrir les entrades anticipades en les pròximes setmanes.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “La Raíz és un grup actual i molt seguit que atrau tant a la gent de Morella com als i les visitants que s’apropen a gaudir del Sexenni”. L’edil ha comentat que “aquest concert és només una de les moltes actuacions que hi haurà durant el Sexenni i l’estiu en general a Morella”. Així, Rocío ha explicat que “d’aci a poc temps es posaran a la venda les entrades anticipades i anunciarem més activitats culturals”.

El 54 Sexenni és la festa més important a Morella del 2018. D’aquesta manera, el dilluns es va reunir el Consell del Sexenni per a seguir coordinant els treballs i les necessitats dels Gremis, així com avançar en la programació d’aquestos 10 dies de festa extraordinària. Tanmateix, Morella ja té la programació d’activitats avançada, la qual, com és habitual, té una intensa agenda cultural durant tot l’estiu. Així, hi ha programada una reunió del Consell del Sexenni, màxim òrgan on estan representades totes les entitats i persones designades, el divendres 18 de maig. L’Early Music Morella, el Festival Internacional de Música, teatre, cine, xerrades o exposicions són les activitats culturals que ofereix Morella a més de tot el seu patrimoni històric i arquitectònic.

Borsa de treball per al Sexenni
Tota l’activitat que es concentra a l’estiu de Morella necessita gent per a cobrir les diferents tasques que es generen. Així, l’ajuntament crearà una borsa de treball específica per a reforçar totes les àrees necessàries per al 54 Sexenni, sobretot, però també l’activitat de l’estiu en general.