La Rabera Eclèctica presenta L’interior, un tast de fotografia i poesia, a la ciutat de Castelló.

390
PUBLICITAT

4-foto-pres-5

5-foto-pres-6

6-foto-pres-7

El grup de creació artística la Rabera Eclèctica presenta divendres 12 de desembre a les 19.30h al Centre municipal de cultura de Castelló “L’Interior”, un tast de fotografia i poesia dels nostres pobles.

1-Cartell

“L’Interior” és un projecte que combina les fotografies de Carlos Ripollés i les poesies de Susanna Sebastià. La visió que s’ofereix dels pobles i els seus paisatges pretén sobrepassar la visió estereotipada i tòpica del territori. Es podran veure imatges de les comarques dels Ports i el Maestrat de Castelló i seguint pel Maestrazgo de Terol. Amb aquesta proposta s’intenta posar en valor, pensar i repensar els nostres pobles.

3-foto-pres-4

El projecte parla de tot allò que passa i ocorre: el turisme, la indústria, l’agricultura, la ramaderia, la immigració, la identitat, les noves iniciatives, la gent major…

7-foto-pres-Nota de premsa-

Des de la primavera, els autors pengen dimarts i dijous una publicació cada dia al seu blog: http://laraberainterior.wordpress.com; i dimecres és el dia per a les participacions de la gent. Després d’un estiu molt actiu amb 12 presentacions per la majoria dels pobles protagonistes del projecte arriba la ciutat de Castelló. La presentació que prepara la Rabera és un espectacle-col·loqui a través de la música en directe, el teatre, la fotografia i la poesia amb la possibilitat de debatre sobre el passat, el present i el futur del nostre territori.

1-foto-pres-2

La Rabera Eclèctica continuarà amb la segona part del projecte a la primavera de 2015 amb la presentació d’una exposició i un llibre amb un recull de les publicacions.

2-foto-pres-3