La Rabera Eclèctica

La Rabera Eclèctica, grup de creació que va encentar fa dos anys el projecte multidisciplinar l’Interior amb la finalitat de reflexionar sobre les dinàmiques, el present i el futur dels nostres pobles, enceta ara una nova proposta artística: rutes literàries per descobrir o redescobrir els municipis de l’interior de Castelló.

La Rabera Eclèctica
La Rabera Eclèctica

La Todolella dissabte 20 de juny es va poder gaudir de la p rimera ruta poètica. Aquest recorregut començava i finalitzava a l’espai multiusos on s’inaugurava l’exposició, que restarà fins el 3 de juliol. Al llarg de la passejada pels racons més emblemàtics de La Todolella, com són la plaça, l’església i el castell, es va realitzar la lectura de poemes que tenien un lligam amb el lloc, la història o les persones que els habiten. No només vam poder sentir els versos, sinó també un intercanvi d’anècdotes i impressions amb els assistents.

La Rabera Eclèctica
La Rabera Eclèctica

Les properes rutes poètiques seran el 4 de juliol a La Mata, el 22 d’agost a Cinctorres. A més, el 17 d’agost a La Todolella també es podrà gaudir de l’espectacle que, amb un posada en escena senzilla, reflexiona a través de la comèdia al voltant dels tòpics rurals i urbans.