La Rabera Eclèctica inicia les rutes poètiques per la comarca dels Ports

273
La Rabera Eclèctica

La Rabera Eclèctica, grup de creació que va encentar fa dos anys el projecte multidisciplinar l’Interior amb la finalitat de reflexionar sobre les dinàmiques, el present i el futur dels nostres pobles, enceta ara una nova proposta artística: rutes literàries per descobrir o redescobrir els municipis de l’interior de Castelló.

La Rabera Eclèctica
La Rabera Eclèctica

La Todolella dissabte 20 de juny es va poder gaudir de la p rimera ruta poètica. Aquest recorregut començava i finalitzava a l’espai multiusos on s’inaugurava l’exposició, que restarà fins el 3 de juliol. Al llarg de la passejada pels racons més emblemàtics de La Todolella, com són la plaça, l’església i el castell, es va realitzar la lectura de poemes que tenien un lligam amb el lloc, la història o les persones que els habiten. No només vam poder sentir els versos, sinó també un intercanvi d’anècdotes i impressions amb els assistents.

La Rabera Eclèctica
La Rabera Eclèctica

Les properes rutes poètiques seran el 4 de juliol a La Mata, el 22 d’agost a Cinctorres. A més, el 17 d’agost a La Todolella també es podrà gaudir de l’espectacle que, amb un posada en escena senzilla, reflexiona a través de la comèdia al voltant dels tòpics rurals i urbans.