La quarta edició d’Apiamigues acaba amb rècord: 2500 participants

75
PUBLICITAT

Fa uns anys, des del projecte de turisme apícola Apivillores es va llançar una línia de treball encaminada a l’educació dels més menuts en contextos formals, a l’escola. L’objectiu era lluitar per a la conscienciació de la societat sobre la importància de la preservació de la biodiversitat, així com el consum responsable de productes ecològics i de proximitat. I és que, amb el fil conductor de les abelles i l’apicultura, es pot ensenyar a grans i menuts a interpretar i estimar el nostre món i a ajudar a crear consciència d’una manera bonica i original.

Així és com va sorgir el projecte educatiu “Apiamigues”, que s’ha portat a terme durant els primers mesos del curs escolar al llarg d’aquests últims anys.

Enguany, el projecte ha arribat a la seua quarta edició, treballant amb un total de vint-i-un centres escolars de les tres províncies de la nostra comunitat autònoma i comptant amb més de 2.500 participants. 

El fi últim d’aquest projecte subvencionat per la Conselleria d’Agricultura, és que els xiquets i xiquetes utilitzen en el seu dia a dia els coneixements i valors adquirits i, a xicoteta escala, puguen contribuir a fer d’aquest un planeta millor.