La Pujada al Coll del Vidre tindrà 3 participants de Vilafranca

1196
PUBLICITAT

DiaDia

Aquest cap de setmana, entre el dissabte 9 i el diumenge 10 de setembre, es disputa a Atzeneta del Maestrat, la II Pujada al Coll del Vidre, segona cursa del Campionat de Muntanya de la Comunitat Valenciana, que encara tindrà 3 cites més, acabant al Garbí el 17 de desembre.

Així el dissabte 9 per la vesprada es realitzaran les verificacions tècniques de tots els vehicles participants.

El diumenge 10 a les 8 del matí es tallarà la carretera i a les 9 està previst que comencen els entrenaments. Després tindran lloc les 2 mànegues oficials de la cursa, que transcorrerà per la carretera CV-170 amb un total de 5kms i 250 metres. L’entrega de trofeus serà cap a les 15 hores.

A la II edició de la Pujada del Coll del Vidre participaran 3 pilots vilafranquins.

Miguel Porcar és el més experimentat i actualment lidera la classificació de la classe XII després de la seua victòria a Tudons. Porcar ja ha guanyat campionats en temporades anteriors.

Pel que fa a Alejandro Monfort, participa amb un monoplaça i a la primera prova del Campionat obtenia la setena posició.

Victor Andrés debuta a una prova del Campionat Autonòmic, amb moltes ganes de fer una bona cursa.

Aixi, els aficionats al món dels rallyes de muntanya, tenen aquest cap de setmana una cita a Atzeneta, única prova del campionat autonòmic que es disputa a les terres de Castelló.