La programació del primer dia d’emissions d’À Punt Televisió

286
La programació del primer dia d'emissions d'À Punt Televisió
La programació del primer dia d'emissions d'À Punt Televisió

Programació de diumenge 10 de juny de 2018

7.30 h Compte arrere per a l’inici d’emissions

14.30 h À Punt Notícies – Cap de setmana

15.15 h À Punt Directe

Amb motiu de l’inici de les emissions de la televisió, À Punt ha previst per a diumenge una edició especial del magazín de vesprada, presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló. El programa, que s’emetrà habitualment de dilluns a divendres, connectarà cada dia en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per a estar al dia de l’actualitat i gaudir del millor entreteniment.

20.05 h Assumptes interns – Cap. 1, “Com som els valencians”

Una mirada divertida, sarcàstica i descarada a la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. El programa el presenta Pere Aznar. Aquesta setmana ens preguntem què ens identifica i què ens fa autèntics. Som festers, divertits i meninfots? Són tot tòpics infundats? Sabrem què n’opinen els nostres catedràtics d’Alacant, Castelló i València, o alguns dels nostres famosos més estimats, com ara Màxim Huerta o Carolina Ferre. I també hem eixit al carrer a escoltar la veu del poble.

21.00 h À Punt Notícies – Cap de setmana

21.35 h Punt Docs – “Tot À Punt”

Programa de reportatges. Especial inici de les emissions.

22.30 h Trau la llengua – Cap. 1, “L’aigua”

Programa d’entreteniment que viatja per tota la Comunitat Valenciana a la recerca de paraules, expressions i formes curioses que usem en la nostra llengua. El presenta Eugeni Alemany. En aquest programa, Eugeni es mullarà, i molt. Visitarà Tabarca, l’única illa habitada del nostre territori, convertirà la mar en muntanyes de sal a Guardamar, parlarà del passat i del present del pantà de Tous i acompanyarà un llanterner d’Alcalà de Xivert en una emergència.

23.20 h Cuiners i cuineres – Cap. 1, “Quique Dacosta”

Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians, presentada per Ricard Camarena. Quique Dacosta endinsa Ricard Camarena en la sala d’innovació del seu restaurant de Dénia i a poc a poc van trobant l’associació definitiva entre el progrés gastronòmic i la tradició. Seuen a la taula de Pont Sec, al costat de Pep Romany (anomenat el Rei de les Coques).

00.10 h Five days to dance

Documental de l’any 2014 dirigit per José Andreu i Rafa Molés. Una parella de ballarins apareix un dilluns de matí a l’aula d’un institut. Anuncien als estudiants que disposen de cinc dies per a pujar a un escenari i ballar. Una setmana per a aconseguir un gran repte: fer moure les persones quan el món les paralitza. La dansa obliga els joves a trencar els seus rols i a comunicar-se.