Bé és sabut que l’oferta turística d’Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí i Culla és diversa i molt àmplia. Els visitants que s’acosten al territori Human Land poden gaudir de les pintures rupestres llevantines presents en abrics de barrancs i muntanyes. I, al mateix temps, apreciar el patrimoni arquitectònic de les localitats, entre carrers i monuments imponents. És el cas de Benassal, que ha registrat un important flux de visitants en un cap de setmana calorós previ a l’estiu. Des de l’Oficina de Turisme es van oferir visites guiades amb parades en espais com el Museu Arqueològic del Maestrat, la Casa Museu de Teresita Pascual o la Torre de la Presó, a part del recorregut pel centre històric de la localitat. Sobretot, van ser visitants de la Comunitat Valenciana els que es van aproximar a Benassal, encara que també va haver-hi constància de catalans, andalusos i bascos.
Un cas semblant és el de Culla, considerada destinació turística per excel·lència per formar part de l’organització Pobles Més Bonics d’Espanya. Durant el cap de setmana s’han succeït escenes de visitants pujant fins al castell per a observar el magnífic escenari natural del territori Human Land. A més, per Culla i Benassal passava la carrera ciclista Volta a Castelló, que partia de la costa i s’endinsava fins al Maestrat històric.
De la mateixa manera que a Culla, Benassal o Catí, on també es registra un gran interés per conéixer la història d’espais com la Llotja o l’ermita de l’Avellà, en Ares s’anoten constants visites a les pintures rupestres de la Cova Remígia i del Cingle de la Mola Remígia. Juntes sumen més de 1000 escenes d’art rupestre llevantí, una singularitat que el Museu de la Valltorta s’encarrega de donar a conéixer per tot el món. Una troballa universal reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. De la mateixa manera, el Museu de la Valltorta també organitza assíduament visites guiades a l’Abric de Centelles d’Albocàsser, on hi ha presents més de 300 figures relatives a l’art rupestre llevantí.