La Pobleta tornarà a disfrutar les seues Festes Patronals durant el 6 i el 7 d’agost

618
PUBLICITAT

La Pobleta d’Alcolea torna a celebrar les seues Festes Patronals durant el cap de setmana del 6 i el 7 d’agost, amb actes pensats per a tots els públics i tractant de fer que participe el major nombre de persones en el retorn de l’esperit festiu a la pedania morellana.

Les festes s’iniciaran el dissabte 6 d’agost al matí, amb la visita a les obres realitzades en La Pobleta des de l’any 2020, la inauguració de la sala “multiusos” i la xarrada “La Pobleta-Sorita un sistema defensiu que no va reeixir”, a càrrec de Ricard Martí i amb la col·laboració del Centre d’Estudis dels Ports.

La jornada continuarà amb el dinar de germanor i amb ni més ni menys que tres concursos a la vegada: el Concurs de Morra dels Valencians, de guinyot i el de dibuix. A més la vesprada quedarà reservada per al bon rotllo i ambient jovial, amb animació infantil i animació musical a la plaça. Per concloure, a les 22 h tindrà lloc el tradicional sopar de festes i a les 23:30 h hi haurà ball amb el duo German, “ball de farolet” i el sorteig del pernil de festes.

Finalment, diumenge acabaran les celebracions amb el Ball de la Dansa del Pastor, a les 11:30 h, la missa i posterior processó en honor a la Verge de les Neus i el dinar de germanor entre socis i visitants.

Des de l’organització s’espera que, a banda de seguir amb les tradicions populars de les anteriors festes, l’afluència de visitants siga gran i és per això que tothom queda invitat a les celebracions durant aquest proper cap de setmana. El programa complet es pot revisar a la web https://www.morella.net/event/festes-patronals-de-la-pobleta-2022/.