La Piscina Municipal de Morella ha obert les seues portes el dissabte

357

La Piscina Municipal de Morella va començar el dissabte una nova etapa. L’obertura d’aquestes instal·lacions marca l’arribada de l’estació estival i converteix aquest espai en un dels punts de trobada on es cita més gent durant els propers dos mesos. Com en els anys anteriors, hi haurà entrades individuals a la venda a les mateixes instal·lacions i els abonaments es podran comprar a l’Oficina de Turisme.

La regidora de serveis, Lola Vinyals, explica que “en les últimes setmanes s’ha treballat en la posada a punt de les instal·lacions, perquè presenten el millor aspecte possible”. Com és habitual, aquestes actuacions solen ser la neteja de l’aigua i dels fons de la piscina, l’ompliment, el tall de l’herba, poda d’arbrat, descalcificació i alguns treballs per millorar el servei del bar. Cal recordar que fa uns anys es va realitzar una inversió major per instal·lar un tendal i es van millorar altres serveis, com les depuradores. A més, s’han realitzat distintes contractacions per al servei de socorrista i manteniment i s’ha adjudicat el servei de bar.

Els preus dels abonaments seran de 25 euros l’infantil, de 30 euros el de jove, jubilat o carnet d’or i de 35 euros el d’adult i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o CISE. A més, els usuaris del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, amb carnet anual, podran accedir de forma gratuïta.