La Piscina Municipal de Morella va començar el dissabte una nova etapa. L’obertura d’aquestes instal·lacions marca l’arribada de l’estació estival i converteix aquest espai en un dels punts de trobada on es cita més gent durant els propers dos mesos. Com en els anys anteriors, hi haurà entrades individuals a la venda a les mateixes instal·lacions i els abonaments es podran comprar a l’Oficina de Turisme.

La regidora de serveis, Lola Vinyals, explica que “en les últimes setmanes s’ha treballat en la posada a punt de les instal·lacions, perquè presenten el millor aspecte possible”. Com és habitual, aquestes actuacions solen ser la neteja de l’aigua i dels fons de la piscina, l’ompliment, el tall de l’herba, poda d’arbrat, descalcificació i alguns treballs per millorar el servei del bar. Cal recordar que fa uns anys es va realitzar una inversió major per instal·lar un tendal i es van millorar altres serveis, com les depuradores. A més, s’han realitzat distintes contractacions per al servei de socorrista i manteniment i s’ha adjudicat el servei de bar.

Els preus dels abonaments seran de 25 euros l’infantil, de 30 euros el de jove, jubilat o carnet d’or i de 35 euros el d’adult i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o CISE. A més, els usuaris del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, amb carnet anual, podran accedir de forma gratuïta.