Piscina Municipal de Morella
La piscina és un dels serveis que tenen una gran demanda a l’estiu.
Demà dissabte serà la jornada de portes obertes que dóna inici a la temporada i els carnets ja estan a la venda a l’Oficina de Turisme

La Piscina Municipal de Morella comença demà una nova etapa. L’obertura d’aquestes instal·lacions, amb la jornada de portes obertes, marca l’arribada de l’estació estival i converteix aquest espai en un dels punts de trobada on es cita més gent durant els propers dos mesos. Com en els anys anteriors, hi haurà entrades individuals a la venda a les mateixes instal·lacions i els abonaments es podran comprar a l’Oficina de Turisme.


El regidor de serveis, Amadeu Bordàs, afirma que “esperem que el temps acompanye i que els veïns i veïnes de Morella puguen gaudir d’aquestes instal·lacions”. Pel que fa al manteniment d’aquest servei, l’edil afegeix que “en les últimes setmanes s’ha treballat en la posada a punt de les instal·lacions, perquè presentin el millor aspecte possible”. Els treballs que s’han realitzat en aquesta ocasió, són la neteja de l’aigua i dels fons de la piscina, l’ompliment, el tall de la gespa, poda d’arbrat, descalcificació i alguns treballs per millorar el servei del bar. Cal recordar que fa uns anys es va realitzar una inversió major per instal·lar un tendal i es van millorar altres serveis, com les depuradores. A més, s’han realitzat diferents contractacions per al servei de socorrista i manteniment i s’ha adjudicat el servei de bar.

Els preus dels abonaments seran de 24 euros l’infantil, de 30 euros el de jove, jubilat o carnet d’or i de 37 euros el d’adult. Es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o CISE. A més, els usuaris del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, amb carnet anual, podran accedir de forma gratuïta.