La piscina de la Fàbrica Giner de Morella obrirà este dissabte amb abonaments per 30 euros

86
piscina fabrica giner morella
PUBLICITAT

Aquesta s’ha omplert d’un pou del mateix complex per no utilitzar aigua de la xarxa

La piscina de la Fàbrica Giner de Morella obrirà les seues portes demà i donarà el servei durant tot l’estiu. Esta tindrà un horari d’11.00 hores fins a les 20.00 hores, tots els dies de la setmana.

Així, avui a la vesprada estaran els abonaments disponibles a l’Oficina de Turisme amb un preu de 25 euros per a les xiquetes i xiquets des dels quatre fins als 12 anys i de 30 euros per als majors de 12. L’entrada serà gratuïta per als menors de quatre anys. A més, hi haurà un 15% per a les persones jubilades, amb carnet d’or, de família nombrosa o monoparental i de família d’acollida amb carnet expedit per l’Ajuntament de Morella.

L’aigua d’esta piscina enguany no s’ha extret de la xarxa que abasteix a Morella sinó que s’ha aportat d’un pou ubicat en la mateixa Fàbrica Giner que s’ha completat amb les anàlisis i cloració corresponents. D’esta manera s’aconsegueix un gran estalvi d’aigua per a la xarxa de Morella, la més castigada per la sequera.

El regidor de serveis, Javier Amela, ha explicat que “durant els últims dies s’han fet els treballs de condicionament de la piscina de la Fàbrica Giner perquè puga obrir ja i donar el servei ara que arriben els mesos de més calor”. L’edil ha comentat que “els abonaments s’han de comprar a l’Oficina de Turisme, mentre que les entrades diàries es poden comprar directament a la piscina”.

Pel que fa a la piscina ubicada en les immediacions de la població, estos dies s’estan fent els preparatius per a poder-la donar el servei després d’obrir la possibilitat d’extracció d’aigua d’un nou pou per a la ciutat, el qual està actualment en estudi després d’assegurar que sí que hi ha aigua tot i que per la seua extracció serà necessària una gran inversió.

Amela ha explicat que “és la pitjor situació de sequera que ha viscut Morella en les darreres dècades i les decisions s’han de prendre amb un aval tècnic darrere, per això el més important és garantir l’aigua per a les persones en un estiu que serà calorós i de molta afluència. La restricció en les piscines també es notarà en aspectes com el reg, les dutxes o el lloc d’on es trau l’aigua.