La Penya Taurina de Vilafranca torna a celebrar la seua festa

796
PUBLICITAT

El 3, 4 i 5 de juny, la Penya Taurina de Vilafranca torna a organitzar la seua festa per al poble després de dos anys de parada per la Covid-19. Des d’embolades i proves de bou fins actuacions musicals i corros de vaques, seran els protagonistes del cap de setmana taurí. Aquest any, el recinte taurí estarà situat a la Plaça de la Constitució.

El divendres 3 de juny, tindrà lloc el primer acte del cap de setmana, una exhibició d’emboladors, a les 00.00 h, amb bous de la ramaderia Hnos. Bellés, de la Torre d’en Besora, i amb emboladors de Vilafranca, L’Argolla, Todolella i La Contornà. A més, a les 00.45 h hi haurà una actuació musical del grup Triband al carrer Carles Salvador (al costat del recinte taurí).

D’altra banda, el dissabte 4 de juny a les 12 h, es farà un matinal taurí amb vaques, també de la ramaderia Hnos. Bellés. En acabar, tindrà lloc una prova d’un bou cerril de la ramaderia Arcadio Albarrán, adquirit a la finca de Sergio Centelles. A les 17.30 h es portarà a terme un corro de vaques de la ramaderia d’Eulogio Mateo de Cárcar (Navarra).

Més tard, a les 19.30 h, es farà un ‘tardeo’ amb Rumba 13 al carrer Carles Salvador. A la nit, concretament a les 23.00 h s’embolarà el bou cerril provat al matí. I finalment, a les 00.30 h tindrà lloc la discomòbil Disconight al Nou Parador de Festes. A més, aquest dissabte hi haurà servei d’entrepans a la tasca per sopar.

Per acabar, el diumenge 5 de juny a les 14.00 h, es farà un dinar de socis d’Amics del Corro. I per últim, a les 17.00 h tindrà lloc un corro de vaques de la ramaderia de La Paloma, de Xaló (Alacant).

La Penya Taurina de Vilafranca convida a tot el veïnat a acudir i gaudir del cap de setmana taurí del poble. També, es reserven el dret a fer qualsevol modificació en la programació.