La Penya Taurina de Vilafranca presenta el cartell d’activitats per al 2 de juny

521
PUBLICITAT

DiaDia

Aquesta setmana, la Penya Taurina de Vilafranca ha fet pública la programació de la seua festa anual, que normalment té lloc el primer dissabte del mes de juny, un programa d’actes molt variat.

Així, el dissabte 2 de juny, els actes començaran a les 12 del matí amb una capea popular a la Plaça de Bous. Després hi haurà un dinar popular al Parador de Festes.

Per la vesprada, l’acte fort serà el desafiament de ramaderies entre German Vidal de Cabanes, Miguel Parejo de Cabanes i Fernando Machancoses de Cheste. A continuació, Tardeo al Parador de Festes amb Zambra Fusión Flamenca i per la nit, actució de l’Orquesta La Sede i la Discomòbil Eclipse.

Els actes es tancaran el diumenge 3 de juny, amb una classe pràctica de l’Escola Taurina de Castelló a la Plaça de Bous a partir de les 18’30h, amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

La gent interessada pot comprar les entrades per al dinar al preu de 15€, mentre el desafiament tindrà un preu de 6€ entrada anticipada i 8€ a taquilla.

D’aquesta manera la Penya Taurina continua consolidant-se dintre de les assocacions vilafranquines i aquest any ha augmentat el número de socis i sòcies.