La Penya Taurina de Vilafranca anuncia el cartell festiu per al 2, 3 i 4 de juny

287
PUBLICITAT

El cap de setmana del 2, 3 i 4 de juny se celebrarà a Vilafranca la Festa de la Penya Taurina de Vilafranca amb tres dies complets de festejos taurins i música en directe. Aquesta festa que s’organitza cada any, començarà amb un bou embolat infantil a les 22h del divendres 2. Tot seguit, veïns, veïnes i visitants gaudiran del concurs d’emboladors amb quadrilles vingudes de Culla, Villahermosa del Río, de la Todolella i de la comarca de l’Alt Millars. El concurs serà amb animals de la ramaderia Hermanos Bellés de La Torre d’En Besora. Després, s’exhibirà el bou ‘Arenoso’ que serà embolat el dissabte per la vesprada. Per acabar la primera nit, l’orquestra Triband donarà el toc musical.

Pel que fa al dissabte, pel matí hi haurà jornada taurina amb la prova de dos bous i la solta d’animals d’Hermanos Bellés. Per la vesprada, a les 17h la quadrilla local d’emboladors embolarà el bou ‘Arenoso’. A les 19h s’ha organitzat un ‘tardeo’ i ja per la nit es procedirà a l’embolada dels dos bous exhibits pel matí. Una vegada finalitzats els festejos, el Parador de Festes acollirà la nit musical.

El diumenge pel matí es celebrarà un dinar de socis d”Amics del Corro’ i per la vesprada conclourà el cap de setmana de la Penya Taurina amb una solta de vaques de la ramaderia navarresa Pedro Domínguez. Un total de 45 entitats i empreses dels Ports han col·laborat en aquesta festa.