La Penya el Bou de Morella celebra els seus 30 anys

173
Xiquiencierro de festes d'agost de Morella 2017
  • L’11 de maig tindrà lloc una festa especial amb activitats durant tot el dia a la Plaça de Bous

La Penya el Bou de Morella celebra el seu 30 aniversari amb una festa que tindrà lloc l’11 de maig a la Plaça de Bous amb activitats durant tot el dia. D’aquesta manera, aquesta penya taurina ha organitzat actes taurins durant el dia dirigits als socis i sòcies, i permet la inscripció de totes les persones. A més, la festa nocturna amb discomòbil i vaquetes està oberta al públic general.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha explicat que “la Penya el Bou organitza diferents activitats durant l’any i, a més, col·labora de forma activa amb les festes patronals del mes d’agost”. L’edil ha comentat que “per a celebrar els seus 30 anys han organitzat un dia sencer d’activitats a la Plaça de Bous, en el qual la festa nocturna està oberta al públic general”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “felicitar l’aniversari d’aquesta penya tan activa i participativa a la ciutat de Morella”.

Programació d’activitats

La festa d’aniversari de la Penya el Bou de Morella se celebra íntegrament a la Plaça de Bous de Morella. Així, aquesta comença amb un esmorzar per a socis i sòcies. A les 11.30 hores es donarà eixida al Xiquiencierro des de la Plaça Colom fins a la Plaça de Bous. La solta de vaquetes tindrà lloc de 12.00 hores fins a les 14.00 hores quan es farà el dinar. A partir de les 16.00 hores solta de vaquetes. Finalment, a les 24.00 hores, discomòbil i vaquetes per a tot el públic amb entrada gratuïta.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA