La novena edició de l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana ha arrancat a Morella

710
Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana
Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La primera etapa de la categoria internacional de l’Eco Rallye Renomar de la Comunitat Valenciana ha arrancat aquest matí des de Morella. Puntual a les 12.00 hores eixia el primer dels 25 equips que participen en aquest ral·li, el qual ha recorregut prop d’alguns dels principals  monuments de la ciutat com les torres de Sant Miquel, les muralles i el Portal de Sant Mateu.

La del 2022 és la novena edició d’aquesta competició que transcorre durant tres dies per la província de Castelló i té a la ciutat de Morella una de les principals seus. A més, l’eixida a comptat amb els ànims de l’alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana.
Aquesta és la segona vegada que l’Eco Rallye comença a Morella i la comarca dels Ports on s’ubica el parc eòlic més gran de la comunitat. 

Així, l’organització ha instal·lat una completa infraestructura de recàrrega inicial a l’estació elèctrica en la qual es concentra l’energia produïda en els parcs de Renomar a la comarca dels Ports. Aquesta innovadora instal·lació compta amb equipaments ràpids de càrrega de 100 quilovats, els quals s’utilitzen per primera vegada en una prova d’aquestes característiques.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha acudit a l’eixida d’aquesta prova a l’Espai Firal, de la qual ha destacat que “es tracta d’una competició innovadora que ha partit des de Morella i pretén potenciar la mobilitat de manera sostenible i l’energia renovable”. L’edil ha comentat que “és un plaer que hagen comptat amb Morella una altra vegada per a albergar aquest projecte” i ha volgut “agrair la implicació de l’organització per a realitzar aquesta prova”.

Cal recordar que es tracta d’un ral·li de diversos dies en el qual hi ha diferents categories i modalitats. Així, des de Morella parteix la modalitat internacional que compta amb tres etapes. La primera ix de la capital dels Ports i arriba a Castelló, i les altres dues tenen com a seu principal la principal ciutat de la província.