La neu torna dèbilment a Ares, Castellfort, Portell i VIlafranca amb alguns problemes a les carreteres i una davallada de temperatures de 10 graus en dos hores

429
Nevada a Vilafranca
Neu a Castellfort
Neu a Castellfort

Esta vesprada ha nevat per damunt dels 1.000 metres a pobles dels Ports i l’Alt Maestrat. A Castellfort han estat els majors problemes. A trams del Port de Sant Pere i a la carretera de Vilafranca la neu ha cobert la carretera. Ha estat necessari el treball de les llevaneu. Cap a les 20h ha deixat de nevar i els accesos al poble estan nets. El blanc se pot veure al paisatge i les teulades.

Nevada a VilafrancaHa nevat menys a Vilafranca on el blanc ha arribat als voltants del poble i les serres. Les carreteres estan netes, però ha arribat a acumular-se la neu a l’entorn del Mas de Cabestany. Es veu més blanc cap a La Iglesuela i Cantavieja, on alguns automobilistes han comentat que també estava nevant intensament. Cap a les 20h ha deixat de nevar.

A Portell la neu ha arribat al poble, però només s’ha acumulat al port de la Creu del Gelat i al Port de les Cabrelles.

1-100_6993

A Ares del Maestrat quasi no ha nevat. Les muntanyes de la vora del poble si que estaven cobertes de blanc.

-Baixada de temperatures.

La neu ha arribat amb una forta baixada de les temperatures. A les 13h a Vilafranca la temperatura superava els 10 graus, mentre que a les 15h quasi estava a la vora del 0. El mateix ha passat a l’estació meteorològica de Castellfort.