La neu cobreix de blanc Morella

467
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-El protocol d’emergències i neteja treballa des de les 7 hores per minimitzar els efectes del temporal

-Els centres educatius estan oberts tot i que sense transport escolar

La neu caiguda sobre la comarca dels Ports ha provocat els consegüents problemes arreu dels vials i carrers dels seus municipis. La precipitació des de la passada matinada no ha estat massa important però les característiques de la neu caiguda, molt seca, i les baixes temperatures han provocat la formació de moltes plaques de gel.

A la ciutat de Morella el protocol s’ha activat des de les 7 del matí quan tots els efectius han començat les tasques de neteja de escampament de sal per tal de fer transitables al màxim els carrers de la localitat.

Amb tot, es recomana no utilitzar els extremadament necess Els centres educatius han estat oberts peatonal dels alumnes i pares acompanyants. El servei de transport ja va estar suspès des de la jornada d’ahir davant les previsions que ja apuntaven les precipitacions de la nit i per les plaques de gel provocades per les precipitacions d’ahir diumenge.

Per la seua banda, el Centre de Dia de Morella ha dut a terme el repartiment del menjar als seus domicilis als usuaris que no s’han pogut apropar al centre. En altre ordre de coses, la coordinació entre els serveis d’emergènc facilitat l’ajuda a algunes emergències mèdiques que hi ha hagut, com el desplaçament de l’ambulància SA malalt greu fins el centre hospitalari.

Tot el dispositiu es troba en alerta per si és necessari intervenir en apunten que la neu seguirà caient fins la jornada de demà.