La Mostra de Teatre Reclam torna a Vilafranca

317
Cartell XXIX Mostra teatral Reclam
Cartell XXIX Mostra teatral Reclam
PUBLICITAT
  • La XXIX edició arriba amb ‘Nautilus’, ‘La Barca’, ‘Antimülleriana’ i ‘Sin ojana’

Fa ja més de vint anys que, quan arriba la tardor, la localitat dels Ports és seu de la Mostra de Teatre Reclam. En aquesta nova edició, la 29a, quatre seran les cites que es podran gaudir a Vilafranca des de meitat novembre a principis de desembre.

Així, el dissabte 13 de novembre a les 19h la sala Carles Pons acollirà l’espectacle ‘Nautilus’ de la companyia La Negra. Es tracta d’una obra destinada a públic familiar que conta les aventures de Nemo i el professor Aronax per salvar la vida marina. Juli Cantó i Carlos Amador donaran vida als protagonistes dirigits per Xavo Giménez i Toni Agustí.

Un parell de setmanes després, el divendres 26 de novembre a les 12h, ‘La barca’ arribarà als Ports, actuació que podrà gaudir l’alumnat del CEIP Blasc d’Alagó al mateix centre educatiu. Parlem d’un espectacle de la companyia La Larvària on poesia i comèdia ballen juntes, un espectacle per redescobrir allò que ja sabíem a través del món imaginari de les protagonistes. Noelia Blanca i Paula Bernabeu són les actrius que navegaran guiades per Zahira Montalvo.

L’endemà a les 19h, el dissabte 27, La Ravalera Teatre representarà ‘Antimülleriana’ a la sala de teatre Carles Pons, una obra que parla del concepte d’èxit i fracàs amb els premis Max com a excusa. Laia Porcar, Núria Vizcarro, Joan M. Albinyana i Empar Capilla integren el repartiment d’aquesta producció teatral.

Finalment, el circ tancarà aquesta edició el 4 de desembre a les 19h amb l’espectacle ‘Sin ojana’. I és que sense mentides, sense hipocresies, la companyia Chicharrón circo flamenco escenificarà a la sala de teatre Carles Pons una fusió dels ritmes i compassos del flamenc amb els malabars. Tot, a les ordres de Pepa Gil.

Cal recordar que Vilafranca, poble teatral, és una de les 10 localitats de la província, junt a Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, Orpesa, Sant Mateu i Vila-real, que acullen el Reclam 2021, mostra de teatre impulsada per la Universitat Jaume I i que compta amb el suport de la Diputació de Castelló, la Fundació Caixa Castelló, l’Institut Valencià de Cultura i l’INAEM. Així les coses, Vilafranca i Sant Mateu són les úniques seus d’aquesta mostra teatral a les comarques de l’interior.