Festival de teatre Capsigrany

PROGRAMA

El Capsigrany 2016 començarà aquest divendres a la nit a la Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura amb l’acte inaugural a càrrec dels membres de l’Associació Cultural Capsigrany. Després hi haurà la primera representació amb “Naufraugo” a càrrec de la companyia salmantina Jes Martin’s Producciones.

El dissabte serà el dia de més activitat de la Mostra, amb teatre de titelles a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura a les 12h del matí. La companyia Peus de Porc de Barcelona oferirà l’espectacle “A Taula”. La vesprada serà intensa i començarà a les 16’30h amb l’espectacle itinerant sobre xanques “Satsuma 3.0” a càrrec dels vila-realencs Scura Splats, una companyia que ha actuat en diverses ocasions al Capsigrany. A les 17’45h, la Batucada d’Asprona Timbals mostrarà el seus ritmes a la Plaça d’En Blasc. A les 19h a la Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura serà el torn de “Two ladies… or not two ladies”, espectacle de cabaret de Cashlada Teatre de València, per a majors de 18 anys. Com sol ser habitual, l’espectacle nocturn del dissabte de Capsigrany tindrà lloc al Poliesportiu Municipal, on a partir de les 23h, es representarà “Inàmies” a càrrec de la companyia Inànimes de Vilareal. L’oci festiu també té la seua cabuda al Capsigrany, una coneguda de la Mostra com la Discomòbil Eclipse actuarà al Parador de Festes a les 00’30h amb el seu DJ Fernando Moreno.

Diumenge a les 16’30h tornarà la Batucada d’Asprona Timbals a la Plaça d’En Blasc i després al mateix lloc, arribarà “Riallades”, espectacle amb animació musical i titelles amb El Pot Petit de Girona. A les 19h es representarà l’espectacle final d’aquesta XVIII edició de la Mostra de Teatre Capsigrany de Vilafranca. Serà a la Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura amb els madrilenys Teatro Meridional i l’obra “Los esclavos de mis esclavos”.

Així, Vilafranca es convertirà una vegada més durant un cap de setmana, en la referència teatral de les comarques de Castelló fent arribar fins a la vila teatre de qualitat a zones on no és habitual.