La Mostra Alimentària Vella Terra de Barcelona reconeix la qualitat d’Aigua de Benassal

760
PUBLICITAT

 

Aigua de Benassal ha estat l’aigua oficial de la fira alimentària Vella Terra que s’ha celebrat este diumenge a l’Estació del Nord de Barcelona. Cent expositors arribats de tot Espanya, França o Itàlia, s’han congregat en este esdeveniment que aposta per l’alimentació natural, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. L’aigua castellonenca ha sigut l’única aigua de la mostra i ha participat en l’esdeveniment en l’apartat d’artesans, una categoria que selecciona l’organització atenent a criteris de qualitat natural i respecte amb l’entorn.

La segona edició de Vella Terra s’ha desenvolupat al vestíbul de l’Estació del Nord de la Ciutat Comtal. Està dirigida tant a professionals de l’hostaleria com per al públic en general que estiga interessat en els productes de primera qualitat artesanals i naturals, amb nul·la o mínima intervenció química en els seus processos.

Aigua de Benassal ha tingut presència en cada expositor com aigua que permet fer un parèntesi en el tast de diferents vins. El públic i els elaboradors de vi han destacat que es tracta d’una aigua especialment indicada per acompanyar els àpats en què els vins mariden amb els plats més selectes.

La mostra Vella Terra és un espai en el qual tenen cabuda productes artesanals de Catalunya i la resta d’Espanya, però també d’Itàlia i França. Un centenar d’expositors de vins, cerveses, cafès, pans, fruites, verdures, olis i l’Aigua de Benassal han participat en esta fira de productes de la terra i saló de vins de qualitat natural.

Este esdeveniment ha suposat per a Aigua de Benassal una oportunitat més de donar a conèixer la seua qualitat, especialment en el mercat català, un dels majors consumidors d’aigua de tot Espanya. Recentment l’aigua que emana del manantial de la Font en Segures ha aconseguit a la ciutat francesa de Lió la Medalla de Plata del Concurs Internacional d’Aigües Gourmet i va rebre l’any passat a Brussel·les el Diamond Award, en haver aconseguit per setè any el màxim premi a l’excel·lència de l’aigua a nivell internacional.