La MiM de Penyagolosa Trails acollirà el Campionat d’Espanya Absolut Ultra Trail

642
PUBLICITAT

Nota de premsa de Penyagolosa Trails

La Reial Federació d’Espanyola d’Atletisme (RFEA) ha anunciat que la MiM de Penyagolosa Trails acollirà la celebració del primer Campionat d’Espanya Absolut Ultra Trail Running. Així, el 23 d’abril vinent els millors corredors i corredores d’aquest esport es citaran a Castelló i buscaran plaça per al Campionat del Món.

Penyagolosa Trails ha tornat amb molta força després de l’aturada del 2020 provocada per la pandèmia. L’octubre del passat any va celebrar la seua edició més esperada i per a aquesta edició es van registrar pràcticament 4.000 preinscripcions per a la 23a MIM i la 10a CSP, de 41 nacionalitats diferents i 44 províncies espanyoles. I cal afegir que en aquesta edició s’acollirà el Campionat d’Espanya, fet que augmentarà el nivell de participació dels corredors i la repercussió de l’esdeveniment.

El director de la cursa, Tico Cervera, ha agraït que es refie de nou a Penyagolosa Trails l’organització d’una cita tan important com aquesta. A més, assenyalava que “la Marató i Mitja és una de les carreres més emblemàtiques del trail running nacional i és molt especial que seguisca sumant fites i que seguisca acollint cites tan rellevants com ho és un Campionat d’Espanya, en què estaran els millors corredors i corredores del panorama nacional”. A més, apuntava que aquest èxit és gràcies als patrocinadors i col·laboradors que donen suport al nostre esdeveniment i que any rere any hi estan ajudant, especialment la Diputació de Castelló, la Fundació Trinitat Alfonso i la Generalitat Valenciana.

L’esperit del 2018

Penyagolosa Trails va viure una edició màgica el 2018 en acollir el Campionat del Món de Trail. Una fita que va traspassar fronteres i que va fer que l’esdeveniment fos el principal focus mediàtic d’aquest esport durant diverses setmanes. Ara, quatre anys després, es tornarà a acollir un campionat de gran rellevància i es tornarà a viure una edició molt especial. Sens dubte, torna l’esperit del 2018.