La MICE, apropar el cinema als joves vilafranquins

100
PUBLICITAT

Vilafranca acollirà una sèrie de projeccions de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) durant aquesta setmana. Aquestes es portaran a terme dins de les instal·lacions del CEIP Don Blasco de Alagón i de l’IES Vilafranca.

La MICE té com a objectiu acostar el 7é art, el cinema, al públic infantil i juvenil amb projeccions educatives plenes de valors socials. També, es pretén descentralitzar la cultura de les grans ciutats urbanes i acostar-la i fer-la accessible a la gran majoria de municipis de la Comunitat Valenciana.

Enguany la MICE se celebra durant el mes d’octubre, i tindrà la mateixa dinàmica que els anys anteriors. Des de l’organització, es preparen i s’envien les projeccions audiovisuals seleccionades i el material gràfic necessari (marxandatge, catàlegs, suports gràfics de MICE). Mentre que des dels centres educatius es posa l’espai, l’equip tècnic i tots els suports necessaris per a les projeccions. A més, l’Ajuntament de Vilafranca està adherit a la Mostra i es suma a l’organització d’aquesta realitzant els tràmits necessaris per a portar-la a terme.