La Mesa de Turisme Cultural acorda ampliar la ‘Ruta Camins de Dinosaures’

636
Rèplica al jaciment Anna de Cintorres (Foto de Josep Gisbert)
PUBLICITAT

– Durant la reunió s’han abordat altres qüestions com la coordinació de l’agenda cultural de la Comunitat Valenciana

Aquesta divendres s’ha celebrat la reunió de la Mesa de Turisme Cultural de la Generalitat, formada per representants de Conselleria de Educació, Cultura i Esport i Turisme Comunitat Valenciana. L’objectiu d’aquest grup de treball és ampliar les rutes impulsades pel programa CreaTurisme CV, com a Ruta Camins de Dinosaures, el Sant Greal, la Ruta dels Últims Càtars o la dels Borja, o l’ampliació de la Ruta de la Seda.

Durant la reunió, s’ha conformat una Comissió Tècnica o grup de treball format per personal de tots dos departaments a fi de treballar diferents temes que es portaran posteriorment a la taula general ja treballats i així validar accions concretes. Cal destacar que la Mesa de Turisme Cultural està formada per la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la directora general de Cultura, Carmen Amoraga; el director general de Turisme, Herick Campos; a més del subdirector general de Patrimoni Cultural i Museus, Antonio Vicente Bravo, i la subdirectora general de Turisme, Rosa María Ivars.

Així mateix, també es treballarà en la creació de noves rutes, com una referent a la Memòria Democràtica aprofitant recursos existents com la línia XYZ, també l’impuls de rutes d’Art Rupestre, a més d’una ruta de turisme industrial o agroalimentària, entre altres.

Durant la reunió s’han abordat altres qüestions com la coordinació de l’agenda cultural de la Comunitat Valenciana i la relació amb el portal turístic de la Comunitat Valenciana, a més de la metodologia del treball conjunt Tourist Info.