La MedXtrem genera una elevada ocupació hotelera a Morella

844
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Les tempestes fan més extrema la Mediterranean Xtrem durant les arribades a la capital dels Ports
Ever Gómez guanya la carrera completant les tres etapes en 14 hores, 52 minuts i 10 segons

Morella acull als participants de la MedXtrem i a les seues famílies durant el cap de setmana i genera una elevada ocupació. Divendres, dissabte i diumenge la competició va tindre Morella com a protagonista, ja que la capital dels Ports era la meta o el punt d’eixida tots tres dies. Així, les pernoctacions dels 500 participants, així com les persones que els acompanyen i els organitzadors de la MedXtrem han emplenat per complet les habitacions de la ciutat.

La valoració de la regidora de Esports, Lola Viñals, ha estat “molt positiva per a Morella. La Mediterranean Xtrem és un gran aparador per a mostrar la quantitat de rutes per a sortir amb la BTT que ofereix la ciutat”. Lola ha afegit que “la prova es va desenvolupar mot bé, encara que la meteorologia la va fer més dura del que ja era. Les tempestes del divendres i dissabte van caure amb força i van dificultar el rodatge dels ciclistes” a més, el dissabte es va traslladar la meta a l’Espai Firal a causa dels forts vents que no permetien el muntatge a la plaça dels Estudis.

La cursa es va desenvolupar amb normalitat a pesar del temps. Així, Ever Gómez va completar les tres etapes en 14 hores, 52 minuts i 10 segons i es va proclamar campió de la MedXtrem 2017 de la modalitat XTREMbiker. Roberto Bou va ser el segon classificat un segon darrere i Xavier Borràs es va quedar amb el bronze al arribar a Benicàssim amb un temps de 15 hores i 45 segons.

La modalitat PRObiker va tindre com a campió Josep Betalú que va completar les etapes del cap de setmana en 8 hores, 39 minuts i 5 segons. Javier Salamero i Oscar Juarez completaven el podi amb un temps de 09:05:17 i 09:13:27 respectivament.

Morella Sigletracks és l’aposta de l’ajuntament per a fomentar les rutes BTT de la ciutat. L’orografia de Morella té una gran quantitat de sendes i camins per als amants de la mountain bike. D’aquesta manera, cada volta es veuen més bicicletes pels voltants de Morella. Algunes rutes tècniques, d’altes amb més rodatge composen un mapa complet per a tots els que vulguin gaudir de l’esport en un paratge immillorable. A través de la pàgina web morellasingletracks.com es pot obtindre més informació de les rutes i tracks de Morella.