La MedXtrem arriba a Morella

790
MedXtrem Morella
PUBLICITAT

Morella acull la sisena edició de la cursa cicloturista Mediterranean Xtrem que recorrerà l’orografia muntanyosa de la zona durant aquest cap de setmana. D’aquesta manera, els i les 400 ciclistes d’aquesta competició arriben avui a la ciutat emmurallada després de recórrer els
140 quilòmetres de la primera etapa amb un desnivell positiu de 3.500 metres des de Castelló. Així, la BTT serà la protagonista d’aquestos dies a la ciutat, ja que la MedXtrem genera una elevada ocupació d’habitacions a Morella.

La regidora d’Esports, Lola Viñals, ha destacat que “la Mediterranean Xtrem és una cita marcada al calendari esportiu de Morella en la qual centenars de persones passen el cap de setmana a la ciutat”. L’edil ha explicat que “es tracta d’una cursa que té Morella com a epicentre, ja que és l’arribada o l’eixida en totes les etapes i durant l’eixida de la segona etapa recorre el nucli històric amb alguns dels seus emplaçaments més emblemàtics”. Finalment, Viñals ha volgut “agrair la inscripció de persones voluntàries, sobretot al club ciclista Piñofijo, les quals ajuden a coordinar la cursa en diferents punts”.

Demà a les 9.00 hores arranca la segona etapa de la MedXtrem des de l’Espai Firal. Així, aquesta recorre l’Albereda fins al Pla dels Estudis, passa pel carrer de la Mare de Déu de Vallivana fins a la Basílica Arxiprestal. Després baixa pel carrer dels Colomer, Segura Barreda, Costa de Sant Joan i carrer de La Muralla fins a eixir de la ciutat pel portal de Sant Mateu. Aquesta recorre Els Ports al llarg de 65 quilòmetres amb un desnivell de 2.000 metres acumulats, la qual cosa converteix en l’etapa més tècnica de la competició. Està previst que
el cap de la cursa creue la meta sobre les 11.30 hores.

També cal destacar que la Mediterranean Xtrem fa que Morella tinga una ocupació molt elevada. Així, Morella aposta cada volta més pel turisme esportiu, tant a l’hora de fer competicions com la gran quantitat de rutes disponibles a la localitat.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA