La Mata viurà les seues festes majors de l’11 al 17 d’agost

933
PUBLICITAT

Tornen les festes a La Mata i ho fan per tot lo alt. De l’11 al 17 d’agost tant els veïns de la localitat com els turistes podran gaudir amb celebracions que busquen fer vibrar de nou a tot el poble després de dos anys d’espera.

En honor a aquest retorn a la festa l’Ajuntament de La Mata ha preparat un extens programa d’actes on hi haurà activitats per a tota classe de públic, amb dinars, sopars, xarangues, discomòbils…

L’inici de les festes tindrà lloc el dijous 11, amb tres actes populars com són les danses tradicionals, la pujada del Sant a les 22:00 h i la celebració de l’esdeveniment “Sangria a la Plaça”. Per altra banda, divendres destaquen tant el mesó del vi i de la cervesa com el sopar d’entrepans amb discomòbil inclosa.

Durant el cap de setmana els plats principals seran per al dissabte, amb una nit plena de moviment amb xaranga, bou embolat i orquestra amb discomòbil. Així i tot, el diumenge tampoc es queda enrere, amb el Mesó de la Tapa a les 14:00 h i la festa infantil a càrrec de Penya L’Aranya a les 17:00 h.

Per concloure les celebracions, entre setmana les activitats s’estendran fins al dimecres, amb jocs tradicionals per tots els xiquets i xiquetes, un multitudinari sopar de pa i porta, “corro” de vaques i sangria i la popular traca de fi de festes.

L’Ajuntament espera l’assistència d’aquells que vulguen disfrutar de les festes d’un poble únic i és per això que invita a tots a gaudir d’aquestes celebracions junt amb els veïns i veïnes del poble.