La Mata trasllada les seues problemàtiques al senador Carles Mulet

65
OBRES A LA MATA

L’equip de govern de la Mata ha traslladat les dificultats amb les quals es troba en el seu dia a dia al senador de designació autonòmica, Carles Mulet. El senador de Compromís ha conegut de primera mà les dificultats que tenen a la Mata.

Així passa, per exemple, amb els diners que reben dels fons de compensació del Pla eòlic. Segons apunta Mulet: “haver d’avançar quantitats de 20.000 euros per beneficiar-se d’inversions per valor de 100.000 euros ofega financerament els comptes municipals i han proposat un nou sistema en què les persones que viuen puguen gaudir en primera persona dels beneficis dels fons que puguen arribar dels aerogeneradors, ja siguen serveis a la població, en la factura de llum, etcètera”.

Altres de les preocupacions del consistori són la inexistència de menjador escolar, la necessitat de millorar el servei de pediatria de Forcall, els abocaments que es produeixen d’aigües residuals sense tractar a la zona de Terol, les remuneracions de treballadors socials o la possibilitat d’afavorir via un conveni el transport de persones amb diversitat funcional, per la proximitat, fins a Cantavella (Terol).

D’altra banda, Mulet s’ha compromés a defensar al Senat l’obligatorietat de les operadores d’instal·lar fibra òptica a municipis d’interior i una fiscalitat diferencial en aquests municipis rurals en despoblament.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA