La Mata reclama més atenció i serveis en cas de nevades

532
PUBLICITAT

L’Ajuntament de La Mata ha denunciat la situació de “desatenció greu” que ha patit el poble en els últims dies.

El consistori denuncia que el municipi ha estat sense servei mèdic des de divendres 17 de gener. A això, afegeixen, que “tampoc s’ha tingut la carretera oberta per poder accedir al centre de salut de Forcall, centre d’emergències de referència del municipi”.

Davant això, des del consistori es reclama conèixer “quin és el criteri per a dotar de servei mèdic 24 hores a alguns municipis de la comarca i a altres com La Mata, no”. Un punt sobre el qual es demana revisió i s’assegura que “no es pot permetre el tindre una població totalment desatesa en la part sanitària com ha segut el cas, durant tants dies”.

D’altra banda, l’Ajuntament denuncia la falta de neteja en les carreteres del municipi assenyalant, ahir de vesprada, que la llevaneu “va passar obrint la carretera CV-120 al seu pas per La Mata direcció Olocau del Rey, per darrera vegada el dimarts dia 21 a les 8.30 hores del matí”. Una situació que ha fet que, a causa de les noves tempestes i acumulacions de neu, el municipi haja estat incomunicat. Un fet al qual s’ha d’afegir els talls d’electricitat, internet i telefonia que ha patit el municipi de forma intermitent.

A més, l’Ajuntament afegeix que “les dotacions de sal han segut insuficients” i que “ningú s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament per saber si hi havia o no cap incidència”.

Davant tots aquests fets, l’Ajuntament de La Mata reclama “prendre les mesures pertinents de cara a futures situacions d’emergència”.