La Mata oferirà vora 30 ofertes de treball en el fòrum d’ocupació del dimecres

65
PUBLICITAT

Les empreses encara poden inscriure’s per a entrevistar candidats

La Mancomunitat Els Ports organitza un fòrum d’ocupació el proper 29 de maig a La Mata, on estan convocades les empreses de la zona per a cobrir vora 30 ofertes de treball i les persones que busquen feina. La página web de Labora en Ruta ha obert ja el periode d’inscripció del formulari per tal de participar que, en tots els casos, és gratuït.

La Mancomunitat ha fet una crida a les empreses de la comarca per tal que participen com a entrevistadores en aquesta trobada que busca cobrir tot tipus de perfil profesional en la comarca i voltants. Encara poden inscriure noves firmes que busquen talent i necessiten contractar personal per a les seues plantilles.

Al marge del “marató d’entrevistes”, la jornada també inclou conferències, taules rodones, tallers per a l’ocupació i expositors informatius. El formulari per a que les empreses reserven plaça és https://www.laboraenruta.es/es/empresas. Una volta emplenat el document, Labora contactarà amb les mercantils per tal de formalitzar la participació.

En cas d’haver suficient demanda, l’organització habilitarà línies d’autobus gratuïtes perquè totes les persones participants puguen anar i tornar. Poden demanar més información als ajuntaments de la zona.