La Mata fomenta l’artesania local amb la inauguració de Qualitart

365
La Mata fomenta l’artesania local amb la inauguració de Qualitart
La Mata fomenta l’artesania local amb la inauguració de Qualitart
PUBLICITAT

Aquest dissabte 16 d’abril s’inaugurarà el projecte Qualitart a La Mata que pretén donar a conéixer els productes artesans tradicionals així com els emergents. Qualitart és un projecte que naix de la necessitat de fomentar tant l’artesania tradicional, com les espardenyes, com la producció artesanal més recent.

Qualitart és un projecte promogut per l’Ajuntament de la Mata i subvencionat per la Conselleria d’economia sostenible, sectors productius, comerç i treball. S’ha treballat en ell gràcies a la subvenció de 10.000 € de la Conselleria de Comerç per a la promoció de l’artesania.

S’ha habilitat un espai situat a l’antiga nevera on els artesans podran fer promoció i demostracions dels seus productes. L’alcalde Jorge Royo ha afirmat que “els artesans locals necessiten un espai on donar-se a conéixer, tant a la resta com entre ells” aquest projecte ho permetrà.

L’espai s’inaugurarà el pròxim dissabte 16 d’abril, en l’acte presidit per l’alcalde de La Mata Jorge Royo, es presentarà el projecte, la seua web, es mostrarà el vídeo promocional i s’explicarà tot el treball realitzat fins ara així com les subvencions i ajudes rebudes. A més, hi participaran productors locals i, per acabar, es farà una visita guiada gratuïta per la localitat.