La Mancomunitat Els Ports se suma a la declaració institucional en defensa de Marie Claire i l’ocupació a Vilafranca

165
PUBLICITAT

-L’alcaldessa agraeix el suport dels edils de la comarca

La Mancomunitat Comarcal Els Ports s’ha sumat a la Declaració Institucional aprovada per l’Ajuntament de Vilafranca en defensa de Marie Claire i l’ocupació en la localitat.

L’ens comarcal, reunit a Palanques, ha instat la direcció de l’empresa a complir els acords signats amb la Generalitat per a mantindre l’activitat industrial a Vilafranca. Així mateix, des de la Mancomunitat s’ha mostrat la solidaritat i suport a tots els treballadors i treballadores de l’empresa en els moments tan difícils que estan vivint.

D’altra banda, els alcaldes i edils dels Ports insten les administracions a mantindre el suport a Vilafranca i Marie Claire i a explorar noves vies de finançament que permeten mantindre els llocs de treball en el municipi. També els insta a treballar conjuntament en un pla de reconversió industrial que done estabilitat i permeta mantindre la població.

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, ha agraït el suport unànime dels alcaldes i regidors dels Ports, ja que Marie Claire, genera llocs de treball i activitat econòmica per a moltes localitats dels Ports, el Maestrat i el Maestrazgo de Teruel.