La Mancomunitat Els Ports incrementa un 25% el seu pressupost

742
La Mancomunitat Els Ports incrementa un 25% el seu pressupost
La Mancomunitat Els Ports incrementa un 25% el seu pressupost
PUBLICITAT

El pressupost de la Mancomunitat Els Ports per a 2018 ascendeix a 712.000 euros. La xifra, segons ha explicat el president, Antoni Ripollés, suposa un increment del 25% respecte a l’any anterior.

Turisme i Serveis Socials són els principals focus inversors. En el pla de dinamització turística la Mancomunitat incrementa la seua aportació fins als 110.000 euros. Enguany la inversió en la comarca serà de 330.000 euros. Les parts restants les aporten la Diputació i la Generalitat.

La Mancomunitat pretén reforçar els seus serveis administratius sol•licitant ajudes dels programes d’ocupació de la Generalitat. La partida de serveis socials es porta 240.000 euros i comprèn tota l’atenció que es presta en els municipis de la comarca. La Mancomunitat rep aportacions dels plans provincials, el fons eòlic i els municipis.

-Secretaria

Després del comiat de la secretària de la Mancomunitat l’ens comarcal cercarà com cobrir aquesta plaça bé amb personal propi o comptant amb personal que ja treballe per a algun dels municipis integrants, podent ser Vilafranca ja que la seu comarcal es troba en aquest municipi.