La Mancomunitat Els Ports incorpora qui assessore sobre els fons europeus

289
PUBLICITAT

Una agent i un agent gestors de fons europeus s’incorporaran a la Mancomunitat comarcal Els Ports. D’aquesta manera, els habitants de la comarca podran gaudir d’un Punt GVANEXT en la Mancomunitat. Aquests són llocs on especialistes ofereixen assessorament especialitzat i assistència presencial a tots aquells que busquen finançament a través de les ajudes dels Fons Next Generation en la Comunitat Valenciana.

Xavier Prats i Patrícia Fabregat, el nom del gestor i gestora, van incorporar-se al treball el passat mes de desembre i, després d’una formació prèvia que s’ha allargat durant tot el mes de gener, la setmana passada van iniciar la ronda de visites a ajuntaments i organismes públics de la comarca.

El programa europeu Next Generation sorgeix de la mà del Consell Europeu en la finalitat de pal·liar els efectes de la crisi social i econòmica creada per la pandèmia del Coronavirus. Suposa l’instrument més gran d’estímul finançat per la Unió Europea, en un import de 750.000 milions d’euros per als països i els seus municipis que ho requerisquen.