La Mancomunitat Els Ports comença l’activitat de ‘Joves rurals en marxa’

627
Joves en marxa
PUBLICITAT

Les primeres reunions començaran el proper 5 de febrer de manera telemàtica

La Mancomunitat Els Ports començarà la propera setmana l’activitat del projecte ‘Joves rurals en marxa’. La iniciativa consisteix en crear espais virtuals i presencials de participació juvenil. Per ara, la pandèmia obligarà a reunir-se exclusivament de manera telemàtica.

A Partir d’unes enquestes que s’han fet als joves, les organitzacions promotores han tret tres grans modalitats de treball. ‘La terreta’, que es centra en la promoció de patrimoni; ‘Xa quin comboi’, relacionat amb les aficions, i ‘Poca broma’, associada amb les noves tecnologies. Zaira Fabregat, tècnica de joventut de Els Ports ha indicat que hi haurà qüestions que seran tractades en tots els grups. «Els temes d’igualtat es treballaran de forma transversal en les tres àrees», ha explicat Fabregat. Tot i que les entitats ja hi estan organitzant els i les joves inscrites a les activitats, les inscripcions continuen obertes. Les persones que vulguin formar part han de posar-se en contacte dirigint-se als següents comptes d’Instagram: @casal.jove.forcall, @casaljove_morella, @joveespai, @joventutelsports, @joventut_altmaestrat; o a través del telèfon de la Mancomunitat Els Ports: 964 440 306.

‘Joves rurals en marxa’ es una iniciativa impulsada per la Dinamitzadora de Morella i Forcall, l’ Espai Jove de Vilafranca, l’Àrea Tècnica de Joventut de l’Alt Maestrat i ¡Àrea Tècnica de Joventut de Els Ports.