La Mancomunitat d’Els Ports ofereix una plaça al taller d’ocupació

56
PUBLICITAT

Les inscripcions acabaran el 15 de maig

La Mancomunitat Comarcal Els Ports ha obert el procés de selecció d’alumnat treballador per a ocupar una plaça al taller d’ocupació ‘Els Ports, som present i serem futur’. La persona beneficiària obtindrà el certificat de professionalitat de Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (nivell 3).

Les inscripcions acabaran el dia 15 de maig, mentre que les persones candidates hauran d’aportar la documentació fins al dia 23 per tal de passar l’entrevista el 27. Per a formar part del procediment és necessari inscriure’s a l’Espai Labora del carrer Castelldefels de Castelló o a la seu de Vinaròs.

La baremació tindrà en compte la situació personal de cada candidatura i els criteris establits en les entrevistes, que valoraran la motivació, l’adequació al lloc de treball i l’empleabilitat. La incorporació de la persona beneficiària de la plaça serà el 3 de juny. Les persones interessades poden demanar més informació al telèfon 964440306 (extensió 2) de la Mancomunitat.