La Mancomunitat de l’Alt Maestrat posa en valor a Culla el poder de la tòfona com a motor econòmic

93
PUBLICITAT

La presidenta de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat, Marta Pitarch, ha posat en valor este cap de setmana a Culla el poder de la tòfona com a motor econòmic per a la comarca i per al conjunt de la província.

 “Tenim la fortuna de comptar amb una explotació que creix cada any gràcies a l’esforç i el sacrifici d’agricultors, productors i empresaris”. Així ho ha manifestat la màxima responsable d’esta entitat supramunicipal que agrupa les localitats de Benassal, Albocàsser, Catí, La Serratella, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Tírig i Culla.

“Sabem que cada euro que es destina a la tòfona es multiplica no sols en inversions, sinó en desenvolupament i ocupació i és un potent motor econòmic que és sinònim de futur per a la nostra terra i per al conjunt de la província”, en paraules de Pitarch.

I per este motiu, ha assenyalat que “des de la Mancomunitat de l’Alt Maestrat estem decidits a fomentar la posada en marxa d’empreses i el suport a emprenedors i autònoms que veuen este producte un futur per a les seues vides”. “Cada any s’amplia el nombre d’expositors que este cap de setmana s’han donat cita a Culla i el nostre objectiu és que este múscul continue tonificant-se i creixent com el millor èxit per a esta comarca”, segons Pitarch.