La Mancomunitat Comarcal Els Ports posa en marxa un procés de participació

619
Mancomunitat Comarcal Els Ports
PUBLICITAT

La ciutadania podrà valorar les iniciatives més interessants per al desenvolupament turístic de la zona

La Mancomunitat Comarcal de la comarca de Els Ports ha posat en marxa un procés de participació social per a que la ciutadania puga valorar quines iniciatives es consideren prioritàries per al desenvolupament turístic del territori. Els veïns i veïnes dels 17 municipis de la comarca ja poden votar en una enquesta telemàtica.

José Miguel Centelles, tècnic d’estratègia de l’acció ha explicat que «durant  l’exercici passat ja es van fer unes accions de turisme, com l’ampliació del GR-331 i varies actuacions, i este any volíem fer-ho participatiu entre tota la població». Les propostes que ja es poden votar són: la tematització de nous trams del sender GR-331, l’adequació de llocs de rellevància natural, la creació d’un catàleg d’arbres singulars, i la creació d’una agenda d’activitats de la comarca. «Tanmateix, els ciutadans i ciutadanes poden afegir noves propostes, cosa que ens farà també agafar idees per als pròxims anys», ha comentat Centelles. 

La iniciativa s’emmarca dins del Pla de Dinamització i Governació Turística de Els Ports de l’any 2021. L’acció està finançada per Patronat Provincial de Turisme de Castelló amb un pressupost de 150 000 euros. Per accedir al formulari, cal fer clic en el següent enllaç: https://forms.gle/fKCAppVYXYF9Pe628.