La Mancomunitat Alt Maestrat s’uneix contra la violència de gènere

219

La Mancomunitat Alt Maestrat, que treballa amb els veïns i veïnes d’Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella reivindica la lluita contra la violència de gènere en el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones que se celebra el dimecres 25 de novembre.

D’aquesta manera, des de l’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat s’han impulsat diferents iniciatives de conscienciació. Sota l’etiqueta #altmaestratsenseviolènica es proposa als veïnes i veïnes dels municipis que integren la Mancomunitat penjar als seus balcons o finestres missatges d’ànim a les víctimes de la violència masclista o de condemna a la violència. Escrits, dibuixos, cintes morades… Qualsevol aportació és bona per a units lluitar contra la violència de gènere. De la mateixa manera, s’anima a utilitzar l’etiqueta per a enviar missatges de suport o condemna a través de les xarxes socials.

De la mateixa manera, l’àrea de Joventut de la Mancomunitat publica des del 18 fins al 25 de novembre dades i informació sobre la violència masclista en el seu perfil d’Instagram “joventut_altmaestrat” per a arribar a la població més jove.

Les localitats que componen la Mancomunitat, així com la pròpia Mancomunitat, llegiran o donaran difusió el pròxim 25 de novembre a un manifest institucional en el qual es consciencia i es visibilitza la gravetat i la importància de la violència masclista, es mostra suport a les víctimes i es condemna formalment qualsevol tipus de violència.