La Mancomunitat Alt Maestrat s’estrena en xarxes socials

647
Logo Mancomunitat Alt Maestrat.
PUBLICITAT

La Mancomunitat Alt Maestrat ha iniciat la seua marxa en les xarxes socials per a informar els veïns i veïnes de la comarca dels serveis que presta i acostar-los a Culla, Benassal, Ares, Vilar de Canes, Torre d’En Besora, Albocàsser, Serratella i Tírig.

En aquests moments l’entitat que agrupa aquests municipis s’encarrega dels serveis socials, amb horaris en totes les localitats.

La Mancomunitat ja disposa de seu electrònica perquè els tràmits amb els ciutadans, empreses i entitats es puguen realitzar de manera telemàtica.

Així mateix, des de l’àrea de joventut, també s’ha activat la presència en les xarxes socials per a difondre les activitats relacionades amb els més joves als pobles de la comarca. El seu nom a les xarxes és: Joventut Mancomunitat Alt Maestrat.

D’altra banda, la Mancomunitat disposa d’un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local per a dinamitzar l’activitat pública i privada en aquestes localitats.

El pròxim pas serà l’activació d’una pàgina web que informarà dels serveis que poden trobar els ciutadans en l’entitat.

En xarxes socials es pot trobar a la Mancomunitat en Facebook com Mancomunitat Alt Maestrat, en Twitter @MMaestrat i en Instagram @mancomunitataltmaestrat.