La Mancomunitat Alt Maestrat renova la seua imatge corporativa

91
Tècnics de la Mancomunitat i representants d'ajuntaments
PUBLICITAT
  • S’ha presentat en un acte oficial amb representants de cada poble i la diputada Marisa Torlà

La Mancomunitat Alt Maestrat ha presentat la seua nova imatge corporativa en un acte oficial on han participat representants municipals de les localitats que formen part de l’entitat juntament amb la diputada de Serveis Socials, Marisa Torlà. Així doncs, les oficines de Benassal han acollit la presentació del logotip renovat, el qual ja identifica a una entitat pròxima a la ciutadania.

“La Mancomunitat està al costat de la ciutadania, el nostre objectiu és apropar serveis de qualitat i facilitar l’accés a totes les persones de la comarca. El nou logotip és un reflex d’aquest esperit i de les nostres intencions. Una Mancomunitat accessible i amb recursos que milloren el dia a dia dels nostres veïns i veïnes”, ha explicat Marta Pitarch, presidenta de la Mancomunitat Alt Maestrat.

Durant els pròxims mesos, l’equip tècnic de l’entitat supramunicipal realitzarà campanyes informatives en cada municipi on es detallaran tots els serveis que ofereix la Mancomunitat i es presentarà públicament la nova imatge corporativa. La Mancomunitat Alt Maestrat està integrada per 8 municipis i dona servei a més de 4.000 persones de totes les edats, amb àrees dedicades a la dinamització i atenció de qualitat per a cada sector generacional.