La Mancomunitat Alt Maestrat organitza un taller d’empoderament feminista i de visibilització de l’assetjament sexual al carrer

251

La Mancomunitat Alt Maestrat, amb el seu propòsit de reduir al màxim qualsevol acte d’assetjament i violència sexual, ha organitzat un nou taller d’empoderament feminista sobre la visibilització de l’assetjament sexual cap a les dones en l’espai públic. Així doncs, el taller, que s’anomena ‘Camí a casa’, el realitza l’Associació Cultural “Fractals. Educació Artística”.

Es tracta d’un taller de sensibilització feminista que tractarà de guiar a totes les dones en el seu camí a l’empoderament en habitar l’espai públic, a partir de revelar les experiències i pors de les persones participants. Tot i que es treballa sempre des d’una visió feminista, les participants hauran de treballar des de perspectives col·lectives i individuals, a través de metodologies artístiques.

El taller està dividit en dos blocs amb 10 dones cadascú: un taller estarà dedicat a dones entre 12 i 18 anys, i un altre a dones majors de 18 anys. El curs per a les dones adultes es celebrarà el 17 de juny, de les 17.00 h. a les 20.00 h, a la Casa de la Cultura d’Albocàsser (Plaça dels Sants Joans). El curs per a les dones entre 12 i 18 anys, es celebrarà el 18 de juny, de 17.00 h. a 20.00 h, al Casal Jove d’Albocàsser (Plaça dels Sants Joans).

Les activitats que es duran a terme seran: una formació teòric-pràctica, un taller de mapatge i una acció col·lectiva. Les places són limitades fins al 10 persones. Per resoldre qualsevol dubte o qüestió, contacteu amb el 618 12 44 35 o amb igualtat@mancomunitataltmaestrat.es