La Mancomunitat Alt Maestrat obri un concurs de cartells per commemorar el 8-M

418
Logo Mancomunitat Alt Maestrat.
PUBLICITAT

Per commemorar el 8-M, Dia Internacional de les Dones, la Mancomunitat Alt Maestrat ha obert un concurs d’on s’obtindrà el cartell principal que encapçalarà la campanya general de comunicació de la Mancomunitat per celebrar el 8 de març. El concurs està destinat a tot l’alumnat dels instituts d’Albocàsser i Benassal, els únics de la comarca. De tots els cartells que participaran se’n triarà al que millor representa els valors tant del 8-M com de la campanya de la Mancomunitat Alt Maestrat.


L’agent d’Igualtat de la Mancomunitat, Silvia Piquer, ha expressat que “la voluntat del concurs està en fer partícips a totes les les generacions en la commemoració d’un dia tant important”. Tant mateix, des de l’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat “estem creant propostes diverses per a involucrar tantes persones com ens siga possible, però ens hem d’adaptar a la Covid-19”, destaca Piquer.


La peça guardonada serà el cartell que encapçalarà la celebració del 8-M. A més, la persona guanyadora (també poden formar-se grups de 3 persones per poder participar) rebran un lot de llibres sobre feminisme i igualtat. Amb el concurs, també es busca conscienciar a les generacions més joves amb valors d’igualtat. Les bases del concurs ja estan disponibles als centres corresponents, i el termini per entregar els cartells finalitza el 21 de febrer.

Cartell utilitzat per la Mancomunitat per a difondre el concurs per xarxes socials.